I Kalapüüniste liigitus ja ehitus
- 1. Õngpüünised
- 2. Nakkepüünised
- 3. Lõkspüünised
- 4. Kurnpüünised
- 5. Traalpüünised
- 6. Püüniste selektiivsus
- 7. Püüniste parandamine
- 8. Kasutatud kirjandus
II Kalapüük ja selle vormistamine
- 9. Püügiaeg
- 10. Tähtsamad püügiobjektid
- 11. Ohustatud kalaliigid
- 12. Kalade käitumine
- 13. Püügiviisid ja vahendid
- 14. Püügivahendite püügile asetamise nõuded
- 15. Kala esmakäitlemine veekogul
- 16. Püünisesse sattunud linnud ja imetajad
- 16. Kalapüügiandmete esitamine
- 17. Kasutatud kirjandus
III Tehnilised vahendid
VI Kalasaagi esmakäitlemine ja väärindamine
- 21. Erinevate liikide ja alamõõduliste kalade osakaalu määramine
- 22. Kalandustoodete esmamüügil olulised koguselised ja rahalised piirmäärad
- 23. Kala toiteväärtus
- 24. Eramus toidukäitlemisest teavitamine
- 25. Kala esmakäitlemise, säilitamise ja väärindamise viisid
- 26. Toituhühieeni ja -ohutuse põhimõtted
- 27. Kasutatud kirjandus
V Esmaabi
- 28. Elustamine
- 29. Uppuja päästmine
- 30. Verejooksud
- 31. Šokk
- 32. Ninaverejooks
- 33. Esmaabi teadvuseta kannatanule
- 34. Luumurrud, venitus ja nihestus
- 35 .Kõhuvalu, valu rinnus
- 36. Võõrkeha silmas, peatrauma
- 37. Alajahtumine
- 38. Nõuded väikelaeva esmaabivahenditele
- 39. Kasutatud kirjandus
Videod
[divider]